Beskyttelse av personvern

Nettstedet vårt behandler personvernsensitive og/eller personlige data. Tenk på en bestilling der du oppgir navn og adresse. Når vi behandler slike opplysninger, overholder vi personvernlovgivningen. Dette innebærer blant annet at vi tydelig angir hva opplysningene dine vil bli brukt til. Vi ber eksplisitt om tillatelse til å behandle opplysninger hvis loven krever det. I tillegg iverksetter vi egnede sikkerhetstiltak og krever det samme av andre parter vi samarbeider med. Vi respekterer også din rett til å se, korrigere og/eller slette opplysningene dine.

Bruk av data

Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn visse opplysninger. Dette kan være personopplysninger. Vi lagrer og bruker bare de opplysningene du har gitt oss direkte i forbindelse med den tjenesten du har bedt om:

  • Navn (og firmanavn hvis aktuelt)
  • Telefonnummer (valgfritt)
  • Fakturerings- og/eller leveringsadresse
  • E-postadresse
  • Betalingsinformasjon
  • IP-adresse

Vi vil aldri dele opplysningene dine med tredjeparter. Det eneste unntaket er hvis det er nødvendig for å oppfylle (kjøps)avtalen du har inngått med oss, eller hvis det er lovpålagt. Ved mistanke om svindel eller misbruk kan vi utlevere personopplysninger til kompetente myndigheter.

Sikker kommunikasjon

Forbindelsen mellom nettstedet vårt og datamaskinen, den bærbare datamaskinen, nettbrettet, telefonen eller andre enheter er svært sikker. Denne sikre SSL-forbindelsen bruker avansert kryptering som hindrer utenforstående i å få tilgang til informasjon.

Aksjoner og nyhetsbrev

Vi sender ut et nyhetsbrev eller en e-post omtrent to ganger i uken når vi har en spesiell kampanje. Det er mulig å melde seg av via lenken nederst i nyhetsbrevet.

For å forbedre nettstedet og tjenesten vår ytterligere, kan vi ta kontakt med deg for en uforpliktende kunde- eller markedsundersøkelse. En tredjepart kan gjennomføre denne undersøkelsen. De vil da følge de samme personvernreglene som vi gjør.

Tekstmarkedsføring: Med din tillatelse kan vi sende tekstmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer. Oppdateringer inkluderer påminnelser om kassen. Webhooks brukes til å aktivere meldingssystemet for kassepåminnelser.

Konkurranser og premietrekninger

Hvis vi arrangerer en konkurranse eller premietrekning, trenger vi navnet, adressen og e-postadressen din for å gjøre dette. Dette gjør det mulig for oss å kunngjøre vinneren(e) og gjennomføre handlingen.

Betal i etterkant

Hvis du velger å betale i etterkant via Afterpay, vil Afterpay utføre en datasjekk for å godkjenne forespørselen din. AfterPay har strenge retningslinjer for personvern, som beskrevet i personvernerklæringen deres. Afterpay er ikke alltid tilgjengelig.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten (midlertidig) tekstfil på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din som samler inn informasjon som er nødvendig for at nettstedet skal fungere på riktig måte. Informasjonskapslene våre er sikre, og vi bruker dem blant annet til følgende formål

  • Å lagre varer i handlekurven;
  • Innlogging og henting av informasjonen din, slik at du slipper å taste den inn på nytt hver gang;
  • Testing av forbedringer på nettstedet;
  • Å godta informasjonskapsler på nettstedet vårt;
  • Å gi innsikt i hvordan du bruker nettstedet vårt (Google Analytics);
  • Lagring av hvilken partnerside du besøker nettstedet vårt via;

De fleste informasjonskapslene fra suppdog.no forsvinner så snart du lukker nettleseren din. Noen informasjonskapsler blir liggende i noen dager eller lenger. Du kan når som helst slette informasjonskapsler selv via nettleseren din. Det er også mulig å deaktivere informasjonskapsler helt via nettleseren din. Uten informasjonskapsler vil nettstedet vårt imidlertid ikke fungere optimalt.