Opptil 25% rabatt

på hvert medlemskap

Har du allerede et medlemskap? Klikk her og logg inn

Bli medlem og spar penger

Hva du får 🤗

Opptil 44% rabatt hver periode
Gratis gaver

For kvalifiserte bestillinger

Fleksibelt medlemskap

Pause, endre eller hopp over leveransen

Lett å avslutte

Avslutt når som helst

Slik fungerer det

Bli med og spar i 3 enkle trinn

  1. Finn ditt eller dine favorittprodukt(er)
  2. Velg Bli medlem og spar
  3. Velg leveringsfrekvens og bestill!

Ofte stilte spørsmål

Vi har utviklet dette programmet for DIN vovse! Ved å sette visse produkter på en tilbakevendende leveringsplan sparer du ikke bare penger på regelmessig basis, men det hjelper deg og din lykkelige firbente venn med å holde deg på sporet for den ultimate suksessen!

Med dette programmet sparer du opptil 44 % på hvert produkt hver gang (rabatten avhenger av produkt og antall produkter), og du betaler ALDRI fraktkostnader. Du velger den leveringsplanen som passer din hund (30, 45 eller 90 dager). Så kommer pakken din til deg uten at du trenger å gjøre noe. Du får også gratis gaver på enkelte bestillinger og eksklusive medlemstilbud.

Mange Suppdog-medlemmer starter medlemskapet sitt med å legge til favorittproduktet sitt på kontoen sin. Deretter kan du legge til flere produkter. Det fine med dette medlemsprogrammet er at du kan sette det sammen basert på hva hunden din vil ha nytte av! Så du kan legge til de produktene som fungerer best for din beste venn!

Det er veldig enkelt! Kjøp favorittproduktene dine, klikk på “Bli med og spar” på produktsiden, legg dem i handlekurven og gå til kassen som vanlig!

Når du har logget inn på Suppdog-kontoen din (klikk på personikonet øverst i menylinjen), klikker du på “Abonnementer” for å endre, hoppe over eller endre medlemskapet ditt.